Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις – FAQ

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Γενικές Πληροφορίες

Τι είναι το Φεστιβάλ Σάμερχιλ;

Το Φεστιβάλ Σάμερχιλ είναι ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην παιδική ηλικία. Πρόκειται για μια εκδήλωση που απευθύνεται σε μια ευρεία ομάδα ανθρώπων και είναι φιλική προς τις οικογένειες. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεραστούν σε αυτό πολλά συναρπαστικά έργα, συνεργασίες, εργαστήρια, ομιλίες, παρουσιάσεις, παραστάσεις βασισμένες στην τέχνη, τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τις χειροτεχνίες, σε θέματα που έχουν σχέση με την ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών, στην ψυχολογία, στη βιωσιμότητα, στις κοινότητες και στα δικαιώματα των παιδιών, για χιλιάδες συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  www.summerhillfestival.com.

Πότε θα γίνει το φεστιβάλ;

Ξεκινήσαμε επισήμως τους εορτασμούς στις 30/01/2021, την ημέρα που το Σάμερχιλ έκλεινε τα 100 χρόνια λειτουργίας του. Οι εορτασμοί θα διαρκέσουν όλο το διάστημα ως την πραγματοποίηση της δια ζώσης εκδήλωσης τον Αύγουστο του 2022 σε όλο τον κόσμο.

Όπως ανακοινώθηκε, αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τους επόμενους μήνες. Το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει μια μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, καθώς και πολλές, άλλες διασκεδαστικές εκδηλώσεις, τις οποίες οι υποστηρικτές του Σάμερχιλ μπορούν να παρακολουθήσουν αλλά και να διοργανώσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος οι εορτασμοί μας θα κορυφωθούν στο ιστορικό, Φεστιβάλ Σάμερχιλ, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το καλοκαίρι του 2022! Οι επίσημες ημερομηνίες του φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά είναι: 5 με 10 Αυγούστου 2022.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και εμείς, θα υποδεχτούμε στο φεστιβάλ όλους τους φίλους μας και τους υποστηρικτές μας, από κάθε γωνιά της γης με ανοιχτές αγκάλες.

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που οι εορτασμοί μας θα παραταθούν για το επόμενο έτος και στο ταξίδι μας αυτό σας προσκαλούμε να μας συντροφεύσετε. Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας:

Facebook:https://www.facebook.com/summerhillfestivalofchildhood

Twitter: https://twitter.com/SHillChildFest

Instagram: https://www.instagram.com/summerhillfestival2022/

Ο χώρος που θα γίνει το Φεστιβάλ είναι μέσα στο σχολείο;

Όχι, το Φεστιβάλ θα γίνει στο χώρο του κάμπινγκ Peakhill Farm, που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά (οδήγησης με το αυτοκίνητο)ι, από το Σχολείο Σάμερχιλ.

Μπορώ να επισκεφτώ το σχολείο Σάμερχιλ;

Ναι, θα οργανωθούν επισκέψεις για το σχολείο. Η απόσταση από το χώρο του φεστιβάλ είναι ένας όμορφος περίπατος διάρκειας 40 περίπου λεπτών.

Μπορώ να παρευρεθώ για μια ημέρα στο Φεστιβάλ; 

Ναι, το εισιτήριο μιας ημέρας ισχύει μέχρι τις 10:00 πμ της επόμενης ημέρας.

Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν διερμηνείς;

Όχι, δυστυχώς δεν μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία αυτή. Στο παρελθόν, κάποιοι καλεσμένοι μας έφερναν τους δικούς τους διερμηνείς. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε άλλες απορίες. 

Αν ο καιρός δεν είναι καλός θα ακυρωθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις;

Το φεστιβάλ θα γίνει σε εξωτερικό χώρο, είτε έχει ήλιο είτε βρέξει. Υπάρχουν ένα σωρό προστατευμένοι χώροι που μπορεί κανείς να αναζητήσει καταφύγιο. Σας προτείνουμε να έρθετε προετοιμασμένοι για κάθε καιρό.

Μπορώ να κάνω μια δωρεά υπέρ του Φεστιβάλ;

Κάθε είδους δωρεά είναι ευπρόσδεκτη. Παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.summerhillfestival.com για περισσότερες πληροφορίες.

Πως μπορώ να βοηθήσω; Θα ήθελα να συμμετάσχω εθελοντικά στο φεστιβάλ.

Σε ευχαριστούμε πους θες να χαρίσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου και να συνεργαστείς με την εκπληκτική ομάδα μας! Ακολούθησε τον σύνδεσμο https://forms.gle/cJhqJzS34WyCt2zN6 και πες μας τι θα σου άρεσε και τι μπορείς να κάνεις. 

Έχω δική μου επιχείρηση. Πως μπορώ να πάρω μέρος στο Φεστιβάλ;

Θα θέλαμε πάρα πολύ να γνωριστούμε. Παρακαλώ επισκέψου την ιστοσελίδα μας www.summerhillfestival.com για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορώ να φέρω μαζί τον σκύλο μου;

Λυπούμαστε, όμως τα ζώα δεν επιτρέπονται στον χώρο του Φεστιβάλ.Οι σκύλοι οδηγοί είναι τα μόνα ζώα στα οποία επιτρέπεται η είσοδος.

Επιτρέπεται να φέρω τον σκύλο υπηρεσίας μου;

Ναι φυσικά, μπορείς να φέρεις τον πιστοποιημένο σκύλο υπηρεσίας σου.

Ποια είναι η πολιτική για τη χρήση κάμερας και μαγνητοσκόπησης;

Παρακαλώ ελέγξτε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου που αφορούν στο Φεστιβάλ, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.summerhillfestival.com 

Τα ποδήλατα επιτρέπονται;

Τα ποδήλατα επιτρέπονται στο χώρο. Προσοχή όμως, ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφαλή τους φύλαξη.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με άλλα άτομα που σκοπεύουν να έρθουν στο Φεστιβάλ;

Μπορείς να έρθεις σε επαφή, με άλλους εν δυνάμει επισκέπτες του φεστιβάλ μέσω των ακόλουθων συνδέσμων των κοινωνικών δικτύων:

Facebook: https://www.facebook.com/summerhillfestivalofchildhood

Twitter: https://twitter.com/SHillChildFest

Instagram: https://www.instagram.com/summerhillfestival2022/

Εισιτήρια

Πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια;

Στα εκπτωτικά εισιτήρια Early Bird, συμπεριλαμβάνεται η είσοδος για τις 6 ημέρες του Φεστιβάλ και οι κρατήσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες μέχρι 31 Μαρτίου 2021 και μάλιστα με τη δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις.

Άλλα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από 1η Απριλίου 2021.

Παρακαλώ ελέγξτε τη σχετική ιστοσελίδα μας για την Έκδοση Εισιτηρίων https://buytickets.at/summerhillfestivalofchildhood

Ποια εισιτήρια είναι διαθέσιμα και πόσο κοστίζουν;

Εισιτήρια για Ενήλικες (από 18χρονών και άνω)

Εισιτήριο εισόδου στο Φεστιβάλ Early Bird, 6 Ημερών – £176

Ενήλικες Εισιτήριο 6 ημερών – £220

 

Εισιτήρια για Παιδιά (4-17 ετών)

Εισιτήριο εισόδου στο Φεστιβάλ Early Bird, 6 Ημερών – £52

Εισιτήριο 6 ημερών – £65

Παιδιά (0-3 χρονών) Δωρεάν

 

Ημερήσια Εισιτήρια 

Εισιτήριο Μιας Ημέρας για Ενήλικες – £50

Εισιτήριο Μιας Ημέρας για Ενήλικες – £50

Εισιτήριο Μιας Ημέρας για Παιδιά – £15

Μπορώ να αγοράσω εισιτήρια την ίδια ημέρα που θα έρθω στο Φεστιβάλ;

Ναι, μόνο τα ημερήσια όμως εισιτήρια, θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο του Φεστιβάλ

Είμαι μαθητής/ παλιός μαθητής/ συνταξιούχος/ ΑΜΕΑ κτλ. Έχω κάποια έκπτωση;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάποια έκπτωση.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Προς το παρόν δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας μέσω Stripe, στην ιστοσελίδα έκδοσης των εισιτηρίων. Επίσης αποκλειστικά για τα εκπτωτικά εισιτήρια Early Birds, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του συνολικού ποσού (εισιτήρια ενηλίκων, παιδιών και καταλύματος) σε δόσεις.

Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας, φύγω από το Φεστιβάλ, η είσοδός μου σε αυτό επιτρέπεται ξανά;

Μόλις λάβετε το βραχιολάκι σας κατά την άφιξη, θα μπορείτε να έρχεστε και να φεύγετε από το Φεστιβάλ όποτε το επιθυμείτε. Κάθε βραχιολάκι που θα έχει αφαιρεθεί, θα είναι κατεστραμμένο ή κομμένο καθίσταται αυτόματα άκυρο και τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ξανά.

Αγόρασα ένα εισιτήριο, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει κάποια επιβεβαίωση για την αγορά.

Θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης από την TicketTailor στο οποίο θα αναγράφεται και ο αριθμός αναφοράς του εισιτηρίου σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε ή για θέματα που αφορούν στα εισιτήρια: festival@100yearsofsummerhill.co.uk

Προτού επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο με την ανεπθιύμητη αλληλογραφία  (spam)

Αν δεν μπορέσω να έρθω τελικά στο Φεστιβάλ, μπορώ να πουλήσω ή να χαρίσω το εισιτήριο μου σε ένα φίλο;

Ναι, το εισιτήριο μπορεί να μεταβιβαστεί. Στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία του νέου κατόχου, για να επιβεβαιώσουμε ώστε να μπορεί να λάβει το βραχιολάκι σας στο Φεστιβάλ. festival@100yearsofsummerhill.co.uk

Πότε θα λάβω τα εισιτήριά μου;

Μόλις πληρώσετε τα εισιτήρια σας στην ιστοσελίδα TicketTailor, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης της πληρωμής μαζί με τον κωδικό αναφοράς. Κρατήστε ασφαλή τα στοιχεία αυτά γιατί θα σας χρειαστούν για την είσοδό σας στο Φεστιβάλ.

 

Πώς θα πρέπει να δείξω το εισιτήριο μου όταν φτάσω στο Φεστιβάλ;

Θα πρέπει να δείξετε τον κωδικό κράτησης από το κινητό σας τηλέφωνο (λόγω οικολογικής συνείδησης και μόνο), ωστόσο αν η μόνη επιλογή που έχετε είναι η εκτύπωση, τότε και ο εκτυπωμένος κωδικός θα γίνει αποδεκτός. 

Ταξίδι 

Που θα γίνει το Φεστιβάλ;

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το Σχολείο Σάμερχιλ, βρίσκεται στην πόλη Leiston, του Suffolk. Είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στην εξοχή, επομένως ο πιο εύκολος τρόπος να πάτε εκεί είναι με αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά αν προτιμάτε τη δημόσια συγκοινωνία, ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο Leiston είναι με το τρένο. Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στο Saxmundham.

PeakhilFarm, Theberton

IP16 4TG

Η αλλιώς ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.google.com/maps/place/Leiston+IP16+4TG,+Egyesült+Királyság/@52.2320701,1.5264977,15z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47d989b72a61a155:0x6a1ad1884ddf6077!8m2!3d52.2330541!4d1.5354793

Πως θα φτάσετε στο φεστιβάλ;

Με Αυτοκίνητο:

https://www.google.com/maps/place/Leiston+IP16+4TG,+Egyesült+Királyság/@52.2320701,1.5264977,15z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47d989b72a61a155:0x6a1ad1884ddf6077!8m2!3d52.2330541!4d1.5354793

Με αεροπλάνο:

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο Leiston είναι το Αεροδρόμιο Stansted στο Λονδίνου, όμως οι περισσότερες διεθνείς πτήσεις προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο  Heathrow του Λονδίνου. Παρακαλώ ελέγξτε τις οδηγίες που ακολουθούν σχετικά με τις επιλογές των μέσων δημόσιας συγκοινωνίας έτσι ώστε να φτάσετε και να ταξιδέψετε στο μέρος αυτό:

Μετακίνηση από όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου:

https://tfl.gov.uk/travel-information/visiting-london/getting-to-london/london-airports

Με μετρό: https://tfl.gov.uk/modes/tube/ (Με το μετρό προς το σταθμό Underground London Liverpool Street Station (και από εκεί μετά συνεχίζετε με τρένο)

Με τρένο: http://trainline.com/

(Από το Αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted / από London Liverpool Street Station στο Saxmundham)

Με πούλμαν: https://www.nationalexpress.com/en (Από το Αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted / το αεροδρόμιο του Λονδίνου Heathrow Airport στο Ipswich)

Με λεωφορείο: https://bustimes.org/localities/leiston (Από Ipswich / Saxmundham στο Leiston, μόνο τις καθημερινές)

Μόλις φτάσετε στο Saxmundham, θα πρέπει να καλέσετε ένα ταξί ή να πάρετε το λεωφορείο για το Leiston. Υπάρχουν κάποιες μικρές εταιρείες ταξί, χρειάζεται όμως να κάνετε κράτηση μερικές ημέρες πριν. Ωστόσο, οι εταιρείες αυτές γνωρίζουν ότι διοργανώνουμε το Φεστιβάλ, οπότε θα σας φέρουν σε αυτό. Απλά, ίσως χρειαστεί  να περιμένετε λιγάκι. Δεν αρκεί δηλαδή να σταματήσετε εκείνη τη στιγμή το ταξί στο δρόμο και να ζητήσετε από τον οδηγό να σας μεταφέρει. Θα πρέπει να έχετε ήδη κάνει μια κράτηση για τον προορισμό που θέλετε. Μπορούν επίσης να σας μεταφέρουν κατευθείαν από το αεροδρόμιο, φροντίστε όμως να έχετε κάνει κράτηση από πριν. 

Ταξί A2B: +441728633003

Ωράριο λεωφορείων:

https://bustimes.org/services/64-aldeburgh-saxmundham-woodbridge-ipswich

https://bustimes.org/services/521-aldeburgh-leiston-saxmundham-halesworth

Αν θέλετε να βρείτε και άλλους ταξιδιώτες που θα έρθουν και εκείνοι στο Φεστιβάλ και ενδεχομένως να μοιραστείτε το ταξίδι σας, παρακαλώ ψάξτε στις ακόλουθες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Facebookhttps://www.facebook.com/summerhillfestivalofchildhood

Twitterhttps://twitter.com/SHillChildFest

Instagram: https://www.instagram.com/summerhillfestival2022/

Υπάρχει χώρος στάθμευσης;

Ναι, χώρος στάθμευσης προβλέπεται για τους κατόχους των εισιτηρίων.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για ΑΜΕΑ;

Ναι – θα υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες, κοντά στην είσοδο του φεστιβάλ, για όσους έχουν το ειδικό σήμα στάθμευσης. Παρακαλώ στείλτε μας e-mail, σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια άλλη παροχή για την ιδιαίτερη ανάγκη σας: festival@100yearsofsummerhill.co.uk.

Χρειάζεται να έχω κάρτα εισόδου για το αυτοκίνητο;

Ναι, ένα πάσο Car Park Pass, θα δοθεί στους κατόχους των εισιτηρίων του φεστιβάλ με την άφιξή τους σε αυτό. 

Για να παρευρεθώ στο Φεστιβάλ χρειάζεται να εκδώσω visa;

Εάν δεν έρχεστε από το Ηνωμένο Βασίλειο παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης του ΗΒ ώστε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικό αφορά στη Visa:https://www.gov.uk/standard-visitor-visa  

Διαμονή

Τι είδους  καταλύματα είναι διαθέσιμα;

  • να νοικιάσετε μια σκηνή,
  • να φέρετε μια σκηνή,
  • χώρος για τροχόσπιτα, 
  • ξενοδοχείο κτλ στην περιοχή (ακολουθούν πληροφορίες). Την επιλογή αυτή την προτείνουμε μόνο στη περίπτωση που ταξιδεύετε με αυτοκίνητο.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ένα B&Bή σε κάποιο ξενοδοχείο στο Leiston ή στις γύρω περιοχές. Προτείνουμε για τις κρατήσεις  σας να κοιτάξετε στο Airbnb και στο Booking.com. Υπάρχουν πολλές όμορφες μικρές πόλεις στη γύρω περιοχή, αν και θα χρειάζεται να μετακινήστε με ταξί ή με το δικό σας αυτοκίνητο για να ερχόσαστε κάθε μέρα στο φεστιβάλ.

Παραθέτουμε μια λίστα με τις γύρω πόλεις: Leiston, Aldringham, Knodishall, Saxmundham, Eastbridge, Theberton, Friston, BenhallGreen, Yoxford, Westleton, Middleton, Thorpeness, AldeburghκαιSnape.

https://www.airbnb.co.uk/ και  https://www.booking.com/United-Kingdom/Hotels

Θα υπάρχουν ντους, σημεία φόρτισης ηλεκτρικών συσκευών, παροχές νερού και εγκαταστάσεις κουζίνας στο φεστιβάλ;

Ντους: Ναι 

Σημεία φόρτισης: Ναι

Παροχές νερού: Ναι

Εγκαταστάσεις κουζίνας: Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρχει κοινόχρηστη
πρόσβαση στις κουζίνες του κάμπινγκ

Υπάρχουν συνδέσεις για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο κάμπινγκ;

Δεν υπάρχει πρόσβαση σε συνδέσεις για παροχή ρεύματος σε τροχόσπιτα ή στο κάμπινγκ

Υπάρχουν τοπικά καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το φεστιβάλ;

Υπάρχουν παντοπωλεία στο Leiston και η απόσταση είναι 1 ώρα περίπου με τα πόδια. Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν καντίνες που θα διαθέτουν διεθνή κουζίνα καθώς και διάφοροι πωλητές. 

Στην τιμή του εισιτηρίου για το Φεστιβάλ, συμπεριλαμβάνεται η διαμονή;

Εφόσον αγοράσετε το Εισιτήριο των 6 ημερών, παρακαλώ φέρτε μαζί σας τη δική σας σκηνή και τον προσωπικό σας εξοπλισμό για να κατασκηνώσετε, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την επιλογή αυτή..

Αν δεν μπορείτε να φέρετε τη δική σας σκηνή,  αλλά παρόλα αυτά θέλετε να κατασκηνώσετε στο κάμπινγκ, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Τα εισιτήρια της μιας ημέρας επιτρέπουν να κατασκηνώσετε για μια νύχτα στο καμπινγκ, τη νύχτα της ημέρας για την οποία έχετε βγάλει το εισιτήριο. Οι επιλογές για το κάμπινγκ είναι οι ίδιες με αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου;

Όχι, το φαγητό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Μπορώ να αγοράσω φαγητό στο φεστιβάλ;

Στο φεστιβάλ θα υπάρχει ποικιλία σε πωλητές φαγητού.

Μπορώ να φέρω δικό μου φαγητό, αλκόολ, μπουκάλια και ποτήρια στο φεστιβάλ;

Μπορείτε, δεν επιτρέπονται όμως τα γυάλινα αντικείμενα. Αλκοόλ επιτρέπεται να φέρεται μαζί σας μόνο αν είστε πάνω από 18 χρονών.

Έχω περιορισμούς στη διατροφή μου, τι πρέπει να κάνω;

Οι περιορισμοί στη διατροφή σας είναι δική σας ευθύνη, παρακαλώ προγραμματείστε ανάλογα. 

Στο Φεστιβάλ

Θα υπάρχει πρόσβαση για αναπηρικά αμαξίδια/ εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία;

Εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρίες όπως τουαλέτες και ντους θα υπάρχουν. Παρακαλώ όμως έχετε κατά νου ότι πρόκειται για ένα φεστιβάλ που θα γίνει σε ένα λιβάδι, οπότε το έδαφος είναι αναμενόμενο ότι θα είναι ανώμαλο.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής στο φεστιβάλ;

Οι περισσότεροι πωλητές στο φεστιβάλ θα δέχονται και πληρωμές με κάρτες εκτός από μετρητά. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από τους ορισμένους προμηθευτές να χρεώσουν την κάρτα σας και να σας δώσουν τα χρήματα σε μετρητά.. 

Θα υπάρχουν ΑΤΜ στο φεστιβάλ;

Στο χώρο του φεστιβάλ δεν θα υπάρχουν ΑΤΜ. Θα βρείτε στις πόλεις Saxmundham και Leiston.

Θα μπορώ να παρκάρω το αυτοκίνητό μου δίπλα από τη σκηνή μου;

Όχι, δυστυχώς. Για λόγους υγείας και ασφάλειας δεν επιτρέπεται η στάθμευση μέσα στο κάμπινγκ.

Μπορούμε να κατασκηνώσουμε με όλους τους φίλους μας σε ένα μέρος; Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης;

Κρατήσεις δεν γίνονται. Θα χαρούμε όμως αν οργανώσετε το χώρο σας με φίλους.

Μπορούμε να στήσουμε τη σκηνή μας δίπλα στο τροχόσπιτο των φίλων μας;

Δυστυχώς όχι. Για λόγους ασφάλειας και υγείας δεν επιτρέπεται. 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γεννήτρια στο κάμπινγκ;

Οι γεννήτριες δεν επιτρέπονται. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τις μπαταρίες σας. 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να προσέχει τα παιδιά;

Δυστυχώς δεν θα υπάρχει κάποιο άτομο ή χώρος για φύλαξη παιδιών.

 Υπάρχουν καθίσματα ή πρέπει να φέρω τα δικά μου;

Μπροστά από τις σκηνές υπάρχουν κάποιες θέσεις καθώς και κοντά στα καταστήματα. Ωστόσο, καλό είναι να φέρετε μαζί σας ελαφριές καρέκλες ή κουβερτούλες για να καθίσετε πάνω. 

Υπάρχει κάλυψη δικτύων κινητής τηλεφωνίας στο χώρο του κάμπινγκ;

Υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα στην περιοχή, παρακαλώ ελέγξτε το με τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας σας.  

Υπάρχει κάποιο μέρος όπου θα μπορώ να φορτίσω το κινητό μου;

Ναι, θα υπάρχουν σημεία όπου θα μπορείτε να φορτίσετε το  κινητό/tablet/laptop

 Θα υπάρχουν ιατρικές εγκαταστάσεις;

Θα υπάρχουν διασώστες και θα παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

 Θα υπάρχουν καταστήματα στο χώρο του φεστιβάλ;

Ναι, θα υπάρχουν πωλητές τροφίμων καθώς και διάφοροι άλλοι πωλητές στο χώρο του φεστιβάλ. 

Θα υπάρχουν ντουλαπάκια που κλειδώνουν;

Όχι, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα παρέχουμε. 

 Θα υπάρχει μέρος ΧΑΘΗΚΕ & ΒΡΕΘΗΚΕ για τα απολεσθέντα αντικείμενα;

Ναι το σημείο ΧΑΘΗΚΕ και ΒΡΕΘΗΚΕ θα βρίσκεται στην κύρια είσοδο του φεστιβάλ.

 Μπορώ να κάνω μπάρμπεκιου ή να ανάψω φωτιά στον χώρο του κάμπινγκ; 

Όχι, δεν επιτρέπεται κανένα άναμμα φωτιάς στο κάμπινγκ. Για τις κουζίνες γκαζιού και τα γκαζάκια, η χρήση τους επιτρέπεται σύμφωνα με τις Οδηγίες Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Μπορώ να φέρω ένα κιόσκι; 

Όχι, δεν επιτρέπεται.

 Τι πρέπει να κάνουν οι κατασκηνωτές με τα σκουπίδια τους; Θα υπάρχουν σημεία ανακύκλωσης; 

Θα υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών στο χώρο του φεστιβάλ, στο κάμπινγκ και στο χώρο για τα τροχόσπιτα.

Για τα αντικείμενα που ανακυκλώνονται θα υπάρχουν ξεχωριστοί κάδοι ανακύκλωσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι της νοοτροπίας ‘no trace’ («χωρίς ίχνος»), για αυτό λοιπόν σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε να έχετε όση περισσότερη οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον συνείδηση μπορείτε. Η ομάδα εθελοντών μας που ασχολείται με τον “πράσινο σχεδιασμό” του Φεστιβάλ θα στείλει σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγίες και συμβουλές επ αυτού.

Θα έχει μουσική; Τι ώρα θα σταματάει η μουσική;

Κάποιες εκδηλώσεις θα έχουν μουσική όπως συγκροτήματα που θα παίζουν ζωντανά στη σκηνή, dj’s και άλλα.

Η μουσική και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, που θα γίνονται στον κύριο χώρο του φεστιβαλ, θα σταματάνε στις 12 το βράδυ. 

Στο φεστιβάλ θα μπορώ να αγοράσω αναμνηστικά αντικείμενα του Φεστιβάλ και του Σχολείου;

Ναι.

ΑΚΥΡΩΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COVID-19 & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν το Φεστιβάλ ακυρωθεί εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19, δικαιούστε πλήρη επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου σας. 

Κατανοείτε ότι το Φεστιβάλ Παιδικής ηλικίας του Summerhill θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους δημόσιας υγείας κατά την ημερομηνία της εκδήλωσης και οι οποίοι ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή όπως καθορίζεται από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, υπηρεσίες, φορείς ή όργανα ή τον διοργανωτή. Αυτές οι απαιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αλλαγές στις διαδικασίες παρουσίας και τις απαιτήσεις εισόδου, όπως πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή/και αρνητικό τεστ COVID-19, και άλλα προστατευτικά μέτρα, όπως η απαίτηση από τους συμμετέχοντες να φορούν μάσκα. Εάν οποιοσδήποτε κάτοχος εισιτηρίου δεν συμμορφώνεται με οποιουσδήποτε νόμους, εντολές, υγειονομικές εντολές ή οδηγίες, όρους, προϋποθέσεις ή κανόνες του διοργανωτή ή του χώρου διεξαγωγής, τότε ο διοργανωτής μπορεί να αρνηθεί την είσοδο ή να απαιτήσει από οποιονδήποτε κάτοχο εισιτηρίου να εγκαταλείψει τον χώρο και ο κάτοχος εισιτηρίου δεν θα δικαιούται επιστροφή χρημάτων.

 ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το πλήρες ποσό των χρημάτων των εισιτηρίων επιστρέφεται μόνο σε περιπτώσεις πολύ σημαντικής ακύρωσης και αλλαγής ή με ειδική εξαίρεση που καθορίζεται από το Φεστιβάλ (SFoC).

Για πλήρη επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email:  festival@100yearsofsummerhill.co.uk Γίνεται χρέωση του 10%  στο  ποσό των εισιτηρίων που επιστρέφεται, ως έξοδα διαχείρισης.

Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται πλήρως για τα εισιτήρια μέχρι τις 5 Μαΐου 2022 με χρέωση 10% εξόδων διαχείρισης. 

Για ακυρώσεις που γίνονται από 30-90 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του φεστιβάλ η ακύρωση χρεώνεται 50% 

Για τις ακυρώσεις εισιτηρίων που γίνονται μετά τις 5 Ιουλίου 2022 23:59 (Ωρα ΗΒ), δεν επιστρέφονται χρήματα.

 COVID-19

Υπάρχουν ιδιαίτεροι κανονισμοί για τον COVID-19;

Παρακαλώ ελέγξτε στην ακόλουθη διεύθυνση https://www.gov.uk/coronavirus.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Αυτό είναι το e-mail στο οποίο μπορείτε να απευθύνετε κάθε ερώτημά σας που έχει σχέση με το διαδικτυακό κατάστημα:
service@spreadshirt.co.uk

Τηλεφωνικός αριθμός: τηλ:+442039661818 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Αν έχετε άλλες ερωτήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο festival@100yearsofsummerhill.co.uk 

 

Early Bird Tickets will be available on 11th of December 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds